Logo Rucphen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Sport- en Vrijetijdscentrum De Vijfsprong, Baanvelden 22’

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Sport- en Vrijetijdscentrum De Vijfspring, Baanvelden 22’ ter inzage wordt gelegd.

Inhoud in het kort

Het doel van het onderhavige bestemmingsplan is de beoogde uitbreiding van de huidige verenigingsaccomodatie van de schietvereniging De Koningsschutters aan de Baanvelden 22 te Rucphen in planologisch-juridische zin mogelijk te maken. Deze uitbreidingsplannen voorzien onder andere in de realisatie van een 10, 25- en 100 meter indoorschietbaan.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 21 juni 2012 gedurende zes weken (tot 2 augtustus 2012) tijdens openingstijden ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis (Raadhuisstraat 27 te Rucphen). Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl. en de gemeentelijke website www.rucphen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0165-349728.

Rucphen, 20 juni 2012

Naar boven