Vastgestelde structuurvisie Landgraaf 2030

Burgemeester en wethouders van Landgraaf maken bekend dat de gemeenteraad van Landgraaf, op grond van de artikelen 2.1. Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, in de openbare vergadering van 15 december 2011 de structuurvisie Landgraaf 2030 heeft vastgesteld.

Inhoud structuurvisie

De structuurvisie geeft de hoofdlijnen van de voorziene ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente weer. Daarnaast omschrijft de structuurvisie het ruimtelijke beleid dat de gemeente wil voeren. Omdat dit sterk samenhangt met de verschillende onderdelen van het sectorale beleid, zijn samenvattingen van dit sectorale beleid opgenomen. Ook wordt aandacht besteed aan de verschillende ruimtelijke projecten die de komende jaren binnen de gemeentegrenzen zullen spelen.

Inspraakreacties

Naar aanleiding van de concept-structuurvisie (gepubliceerd d.d. 6 juli 2011, ter inzage d.d. 7 juli 2011) is een vijftal inspraakreacties ingediend. Een aantal inspraakreacties heeft geleid tot aanvullingen in de tekst van de structuurvisie. Het inspraakeindverslag is schriftelijk verzonden aan alle indieners van een inspraakreactie.

Wilt u de structuurvisie inzien?

Iedereen kan de vastgestelde structuurvisie en de onderliggende stukken inzien:

  • De structuurvisie is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • De structuurvisie is ook samen met de onderliggende stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.landgraaf.nl onder ‘Ruimtelijke plannen’.

  • Een papieren versie van de structuurvisie ligt gedurende 6 weken ter inzage bij de balie Vergunningen van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 te Landgraaf (openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00–12.30 uur en donderdag tevens van 14.00–17.00 uur).

Bezwaar en/of beroepstermijn

De structuurvisie is geen juridisch bindend document. Tegen het besluit tot vaststelling kan daarom, op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Naar boven