Logo Waalwijk
Vaststelling bestemmingsplan Tilburgseweg 1 Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat de raad in zijn vergadering van 31 mei 2012 het bestemmingsplan Tilburgseweg 1 Waalwijk overeenkomstig het ontwerp heeft vastgesteld ten behoeve van de uitbreiding van het tuincentrum Groenrijk Waalwijk, Tilburgseweg 1 te Waalwijk.

Het betreft een uitbreiding van het bestaande tuincentrum in noordelijke richting, waarbij het tuincentrum wordt vergroot tot ca. 5.500 m2 met buitenruimte van ca. 1.700 m2, het aantal parkeerplaatsen op eigen terrein wordt uitgebreid tot ca. 220 parkeerplaatsen en het tuincentrum een tweede ontsluiting op de Tilburgseweg krijgt.

Het bestemmingsplan Tilburgseweg 1 Waalwijk heeft betrekking op gebied gelegen ten westen van de N261 en ten zuiden van de Noorder Allee, een en ander zoals op de verbeelding van dit bestemmingsplan is weergegeven en omvat naast bedoelde verbeelding juridische voorschriften (regels) en is voorzien van een toelichting met bijbehorende bijlagen. Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan met bijbehorende bijlagen liggen met ingang van 15 juni 2012 voor eenieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis te Waalwijk, Taxandriaweg 6, tijdens openingstijden. Het bestemmingsplan met bijbehorende bijlagen kan ook via elektronische weg worden ingezien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.waalwijk.nl , ga snel naar Ruimtelijke Plannen en kijk vervolgens onder vastgestelde bestemmingsplannen.

Beroep

Belanghebbenden die kunnen aantonen in redelijkheid niet in staat te zijn geweest over het ontwerp van dit bestemmingsplan een zienswijze bij de raad in te dienen kunnen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Tilburgseweg 1 Waalwijk gedurende 6 weken, met ingang van 16 juni t/m 27 juli 2012, beroep instellen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daarvoor moet tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde afdeling worden ingediend.

Het bestemmingsplan Tilburgseweg 1 Waalwijk treedt inwerking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het plan niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor nadere informatie kunt u met de afdeling Ruimte & Economie opnemen, telefoon 0416-683456.

Waalwijk, 14 juni 2012

Het College van Waalwijk.

Naar boven