Logo Lingewaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied’ en ontwerp-milieueffectrapportage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken, naar aanleiding van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 7:20 e.v. van de Wet milieubeheer de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied’ en de ontwerp-milieueffectrapportage (MER).

Vanaf 14 juni 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken en de ontwerp-milieueffectrapportage gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Asperen. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website www.lingewaal.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl (Bestemmingsplannen/Criteria/Gelderland/Lingewaal). Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling binnen de gemeente via het algemene telefoonnummer 0345-634000.

Toelichting

Het nieuwe bestemmingsplan Buitengebied omvat het gehele buitengebied van de gemeente met uitzondering van de kernen en de bedrijventerreinen. Het nieuwe bestemmingsplan vervangt de geldende bestemmingsplannen voor dit gebied. De geldende bestemmingsplannen zijn verouderd en verschillen onderling in systematiek. Het bestemmingsplan legt bestaande situaties vast en maakt beperkt nieuwe ontwikkelingen mogelijk.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerp-milieueffectrapportage bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen of via info@lingewaal.nl.

Asperen, 14 juni 2012

Naar boven