Logo Bergen op Zoom
6e wijziginigsplan Buitengebied Oost (Balsedreef 23)

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maakt bekend dat het ontwerp van het 6e wijzigingsplan ‘Buitengebied Oost’(Wijzigen agrarisch bouwblok Balsedreef) gereed is. Dit plan heeft betrekking op het wijzigen van het agrarisch bouwblok Balsedreef 23.

Deze uitbreiding is noodzakelijk om een akkerbouwloods te realiseren. De Adviescommissie Agrarische Bouwaanvragen heeft een positief advies uitgebracht.

Het ontwerp van het 6e wijzigingsplan ligt vanaf 18 juni 2012 gedurende zes weken tijdens kantooruren in de leeshoek van het stadskantoor. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl . Gedurende genoemde periode van zes weken kan eenieder schriftelijk en/of mondeling zienswijzen inzake het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingezonden aan burgemeester en wethouders, Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom.

Indien u mondelinge zienswijzen wenst in te brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. Cats, telefoon 0164-277555 danwel de heer B. Verdonschot, telefoon 0164-277491. U zult dan worden uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijzen kunt weergeven.

Bergen op Zoom, 17 juni 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom, secretaris, A.C. Spindler.

Burgemeester, J.M.M. Polman.

Naar boven