Logo Stichtse Vecht
Vastgesteld wijzigingsplan Oostkanaaldijk, Nigtevecht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat het wijzigingsplan Oostkanaaldijk, Nigtevecht is vastgesteld en dat het vanaf vrijdag 15 juni tot en met 26 juli 2012 ter inzage ligt.

Inhoud

Met dit wijzigingsplan maken burgemeester en wethouders gebruik van de in het bestemmingsplan Landelijk gebied Loenen vastgelegde wijzigingsbevoegdheid om nieuwe agrarische functies en bouwsteden aan te geven. Het vastgestelde wijzigingsplan maakt de verplaatsing van een melkveebedrijf van de Vreelandseweg 36 naar de Oostkanaaldijk in Nigtevecht planologisch/juridisch mogelijk. Het ontwerpwijzigingsplan heeft vanaf vrijdag 16 september 2011 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze periode is er één zienswijze ontvangen. Deze zienswijze is op 6 april 2012 ingetrokken.

Inzien

U kunt het wijzigingsplan Oostkanaaldijk, Nigtevecht vanaf vrijdag 15 juni tot en met 26 juli 2012 inzien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur zonder afspraak en van 12.30–17.00 uur alleen op afspraak (0346-254500)) en het Servicepunt Beek en Hoff, Molendijk 34 in Loenen aan de Vecht (maandag t/m donderdag van 13.00–16.00 uur).

Reageren

Tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan kan vanaf vrijdag 15 juni tot en met 26 juli 2012 schriftelijk beroep worden ingesteld. Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpwijzigingsplan kunnen beroep instellen. Een beroepsschrift kunt u, onder vermelding van 'beroepsschrift wijzigingsplan Oostkanaaldijk Nigtevecht', richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

In werking treden wijzigingsplan

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking op het inwerking treden van het besluit de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Naast een beroepschrift moet u een verzoek om voorlopige voorziening indienen. In dat geval wordt de werking van het betreffende onderdeel van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Een verzoek tot voorlopige voorziening richt u aan de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Zowel voor het beroep als het verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Naar boven