Logo Pijnacker-Nootdorp
Voorontwerpbestemmingsplan ‘1e herziening Boezem & Boezemvaart, Vlielandseweg 20’

Op 30 mei 2012 heeft de gemeenteraad besloten het voorontwerpbestemmingsplan ‘1e herziening Boezem & Boezemvaart, Vlielandseweg 20’ vrij te geven voor overleg en inspraak. Vanaf 14 juni 2012 ligt het voorontwerp gedurende zes weken ter inzage.

Het plangebied omvat de percelen behorende bij de Vlielandseweg 20. Op deze locatie zijn enkele bedrijven gevestigd. In het bestemmingsplan ‘Boezem & Boezemvaart’ (vastgesteld op 27-11-2008) zijn de toegekende bestemmingen niet conform het bestaande legale gebruik. Deze herziening ziet op herstel van deze omissie. Daarnaast maakt deze herziening de ontwikkeling van circa 30 bedrijfsunits mogelijk op deze locatie.

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan inzien bij het gemeentekantoor in Pijnacker. Dit plan kan tevens via internet (www.pijnacker-nootdorp.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl) worden ingezien. Tegen betaling van de kostprijs kunt u in Pijnacker een exemplaar van het voorontwerpbestemmingsplan krijgen. Tijdens de inzagetermijn kunt u een inspraakreactie indienen bij het college van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Een digitale reactie kunt u via de website indienen. U kunt hier een apart reactieformulier voor invullen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge reactie moet u tijdig een afspraak maken via telefoonnummer 14 015 en vragen naar het secretariaat van de afdeling Backoffice Publiekszaken.

Naar boven