Logo Ouderkerk
Voorbereiding en inspraak voorontwerp-‘2e herziening bestemmingsplan Buitengebied (bedrijfsverplaatsing Oudelandseweg)’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een partiële herziening (bedrijfsverplaatsing Oudelandseweg) van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ wordt voorbereid.

Het plangebied omvat een agrarisch perceel met een nieuw agrarisch bouwblok, gelegen aan de noordkant van de Oudelandseweg tussen de nummers 3c en 5. Met de 2e herziening bestemmingsplan ‘Buitengebied (bedrijfsverplaatsing Oudelandseweg)’ wordt een bedrijfsverplaatsing vanwege het Veenweidepact Krimpenerwaard planologisch mogelijk gemaakt.

Het voorontwerp-2e herziening bestemmingsplan Buitengebied (bedrijfsverplaatsing Oudelandseweg)’ ligt vanaf donderdag 14 juni 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een reactie naar voren brengen aan de gemeenteraad van Ouderkerk, postbus 3018, 2935 ZG Ouderkerk aan den IJssel.

Het voorontwerp-‘2e herziening bestemmingsplan Buitengebied (bedrijfsverplaatsing Oudelandseweg)’ ligt ter inzage tijdens openingstijden op werkdagen of na telefonische afspraak, indien noodzakelijk ook buiten kantooruren. Voor het mondeling naar voren brengen van een reactie dient u contact op te nemen met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ordening van het gemeentehuis.

U kunt de stukken ook raadplegen op de website van de gemeente:

www.ouderkerk.nl, Inwoners & bedrijven, Bestemmingsplannen, Voorontwerp/ontwerpbestemmingsplannen.

13 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk.

Naar boven