Logo Oost Gelre
Vastgesteld afwijkingsbesluit/omgevingsvergunning Zieuwentseweg 30a te Lichtenvoorde

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat het navolgende vastgestelde afwijkingsbesluiten/de omgevingsvergunning ter inzage ligt:

Buitengebied 1998, projectafwijking Zieuwentseweg 30a te Lichtenvoorde

Deze omgevingsvergunning voorziet in de (ver)bouw van het bestaande bijgebouw dat tevens een kantoorfunctie krijgt, alsmede de ontwikkeling van nieuwe natuur.

Inzien

Deze omgevingsvergunning is op donderdag 7 juni 2012 verzonden en ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met vrijdag 20 juli 2012.

De stukken kunnen worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde.

Beroep/voorlopige voorziening

Gedurende bovenstaande termijn kunnen belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking, beroep aantekenen bij de Arrondissementsrechtbank te Zutphen, sector Bestuursrecht, postbus 205, 2500 EA Zutphen.

Uw beroepsschrift dient voorzien te zijn van uw naam en adres, de datum, en tegen welk projectbesluit uw beroep zich richt en de redenen van uw beroep.

Daarnaast kunt u, indien u van mening bent dat u door onmiddellijke uitvoering van deze beschikking onevenredig in uw belangen wordt geschaad, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zutphen, Postbus 205, 2500 AE Zutphen.

Lichtenvoorde, 7 juni 2012

Namens burgemeester en wethouders, R. Dijkstra, hoofd afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer.

Naar boven