Logo Hollands Kroon
Vastgesteld bestemmingsplan Wallerweg 20

Burgemeester en wethouders van Hollands Kroon maken bekend dat het door de gemeenteraad van Hollands Kroon vastgestelde bestemmingsplan ‘Wallerweg 20’ ter inzage ligt.

Het door de gemeenteraad van Hollands Kroon op 24 mei 2012 vastgestelde bestemmingsplan ligt, met de bijbehorende stukken, met ingang van 18 juni 2012 voor een periode van 6 weken ter inzage op het gemeentehuis MFA De Ontmoeting van de gemeente Hollands Kroon (De Verwachting 1, Anna Paulowna). Via de website van de gemeente Hollands Kroon zijn de documenten te raadplegen. Tevens is het bestemmingsplan digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het voorontwerpbestemmingsplan ook op onze website bekijken op www.hollandskroon.nl(onder het tabblad ‘ontwikkelen’).

Het plangebied betreft het perceel gelegen aan Wallersweg 20 te Breezand. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn geen wijzigingen aangebracht.

Terinzageligging

Tijdens de periode waarin het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt, hebben de volgende personen de mogelijkheid beroep in te stellen:

  • iedereen die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan heeft ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan tijdig kenbaar te maken.

Beroepsmogelijkheden

Vanaf 19 juni kan gedurende een termijn van 6 weken beroep worden ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Daarnaast kan op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, indien onverwijlde spoed dit vereist, gelet op de betrokken belangen, aan de Afdeling worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan:

De voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voor zowel het instellen van beroep als het doen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit, naast het beroep, bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven