Logo Rheden
Wijzigingsplan Landelijk Gebied, locatie Fraterwaard 2

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat zij op 4 juni 2012 het wijzigingsplan Landelijk Gebied, locatie Fraterwaard 2 ongewijzigd hebben vastgesteld. Dit plan voorziet in een wijziging van het bouwvlak van het agrarisch bedrijf aan de Fraterwaard 2. Het bouwvlak wordt over vrijwel de gehele achterzijde uitgebreid en aan de voorzijde ingeperkt. Door de wijziging van het bouwvlak krijgt het agrarisch bedrijf de mogelijkheid de bestaande ligboxenstal aan de achterzijde van het bedrijf uit te breiden.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 14 juni tot en met 26 juli 2012 ter inzage in het gemeentehuis bij de balie van de afdeling Inwonerszaken te De Steeg en in het servicecentrum aan het Ericaplein 5a te Dieren.

U kunt het ontwerpwijzigingsplan met de bijbehorende stukken tevens raadplegen op de gemeentelijke website: www.rheden.nl.

Beroep

Vanaf 15 juni 2012 kan gedurende 6 weken beroep worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt/een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijze niet in staat is geweest een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-GRAVENHAGE. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 27 juli 2012, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor het indienen van beroep en voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

De Steeg, 13 juni 2012

Naar boven