Logo Weesp
Voorontwerpbestemmingsplan Stedelijk Gebied Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken bekend dat zij het bestemmingsplan Stedelijk Gebied heeft voorbereid en op 12 juni 2012 met dit plan hebben ingestemd. Het voorontwerpbestemmingsplan is opgesteld met als doel voor dit gebied een actueel juridisch-planologisch kader neer te leggen en de huidige bestemmingsplannen te ordenen. Er is gekozen voor een nieuwe bestemmingsplan dat groter is in omvang en meer éénduidig en actueel qua inhoud. Bij het opstellen van de plannen is de bestaande, legale situatie binnen de plangebieden het uitgangspunt geweest; het bestemmingsplan is conserverend van aard.

Het voorontwerpbestemmingsplan Stedelijk Gebied Weesp behelst het gebied binnen de bebouwde kom, met uitzondering van de bedrijventerreinen. Voor de precieze grenzen van het voorontwerpbestemmingsplan wordt verwezen naar de stukken op de website.

Raadplegen van het voorontwerpbestemmingsplan

Het voorontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van 13 juni 2012 gedurende zes weken (tot en met woensdag 25 juli 2012) tijdens openingsuren ter inzage gelegd bij de receptie in het stadskantoor, Nieuwstraat 70a in Weesp. Ook zijn de plannen raadpleegbaar via de website van de gemeente Weesp. Het voorontwerpbestemmingsplan kan ook worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0457.BP0100SG-vo01)

Inspraakreacties

Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld om gedurende de bovengenoemde periode van zes weken te reageren op het voorontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunt u richten aan het college van burgemeester & wethouders, Postbus 5099, 1300 GB te Weesp, onder vermelding van ‘voorontwerpbestemmingsplan Stedelijk Gebied’. Als u nog vragen heeft, of als u een digitale of mondelinge reactie wilt geven, dan kunt u hiervoor via het contactformulier op de website of via het e-mailadres actualisatiebp@weesp.nl een afspraak maken met de betrokken projectleider.

Uw reactie wordt betrokken in de procedure die leidt tot het ontwerpbestemmingsplan. Op uw ingediende reactie zal het college van burgemeester & wethouders schriftelijk reageren.

Naar boven