Logo Noordoostpolder
Kennisgeving voorbereidingsbesluit Mer-beoordeling

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend dat zij conform artikel 7.16 van de Wet milieubeheer een aanmeldingsnotitie hebben ontvangen van de heer Damman voor een wijziging van een melkrundveehouderij aan de Johannes Postweg 15 te Nagele.

Het voornemen is om de bestaande melkrundveehouderij uit te breiden en aan te passen. Hierbij zal een nieuwe stal worden gebouwd. De melkrundveehouderij is voornemens om uit te breiden met 61 melk- en kalfkoeien ouder dan 2 jaar, 126 stuks vrouwelijk jongvee tot 2 jaar en 3 stieren.

Naar aanleiding van de aanmeldingsnotitie hebben burgemeester en wethouders van Noordoostpolder op 29 mei 2012 besloten dat er geen milieu-effectrapport hoeft te worden opgesteld.

Ter inzage

De aanmeldingsnotitie, het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 7 juni 2012 ter inzage gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Emmeloord. De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van maandag tot en met vrijdag vanaf 08.30–12.30 uur.

Ook zijn het besluit en de bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website: http://www.noordoostpolder.nl/Over_Noordoostpolder/Wonen_en_Ruimtelijke_Ordening/Plannen_ter_inzage onder ‘voorbereidingsbesluiten’.

Bezwaar

Gelet op het bepaalde in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is de beoordeling een voorbereidingsbeslissing voor de nog in te dienen aanvraag om omgevingsvergunning. Tegen deze voorbereidingsbeslissing kan geen bezwaar worden gemaakt.

In een later stadium kunnen zienswijzen worden ingediend tegen het ontwerpbesluit op de aanvraag om omgevingsvergunning. Daarbij kunt u uw eventuele bezwaren tegen de voorbereidingsbeslissing aangeven. Deze zullen bij de beoordeling van de zienswijzen worden betrokken.

Naar boven