Logo Wijchen
Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure – Beheersgebouw recreatieterrein de Berendonck

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten afwijken van het bestemmingsplan en bouwen. Dit voor de bouw van een beheersgebouw op de locatie Weg door de Berendonck 4 in Wijchen.

Ter inzage

De aanvraag en de ontwerpomgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) liggen met ingang van 14 juni 2012 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30–12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving en op woensdagavond van 17.00–19.30 uur bij het Informatiecentrum in het gemeentekantoor. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. De ontwerpomgevingsvergunning kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Wijchen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer (024) 649 2336.

Wijchen, 13 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Wijchen, G.H.W. Noordewier, burgemeester.

J.W.M. van der Knaap, secretaris.

Naar boven