Logo De Bilt
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Groenekanseweg 119 De Bilt’

De gemeenteraad heeft op donderdag 31 mei 2012 het bestemmingsplan ‘Groenekanseweg 119 De Bilt’ vastgesteld.

Inhoud van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding (plankaart), en heeft betrekking op het perceel gelegen tussen het monument Klein Jagtlust aan de Waterweg 212–214 en de woning aan de Groenekanseweg 117, De Bilt.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en het volledige vaststellingsbesluit liggen van 14 juni 2012 tot en met 25 juli ter inzage bij het informatiecentrum in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven, op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur, en op dinsdag van 15.00 tot 19.00 uur.

Daarnaast kan het bestemmingsplan in digitale vorm worden geraadpleegd via de viewer op www.debilt.nl/ruimtelijkeplannen.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www2.debilt.nl/ruimtelijkeplannen/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0310.0016BP11008-VG01

Reageren

Gedurende genoemde termijn van zes weken kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroep kan worden ingediend door degenen die tijdig zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben ingediend en door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om zienswijzen in te dienen. Daarnaast kunnen belanghebbenden beroep indienen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad in het bestemmingsplan heeft aangebracht.

Tegelijkertijd kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, naast het instellen van beroep, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend als gevolg waarvan het besluit van de gemeenteraad niet in werking treedt totdat op dat verzoek is beslist.

Voor het instellen van beroep en voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Raad van State (www.raadvanstate.nl/onze_werkwijze/bestuursrechtspraak).

Bilthoven, 6 juni 2012

Naar boven