Regeling van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 7 juni 2012, nr. 2012-0000299573, houdende wijziging van de Modellenregeling Kieswet en Kiesbesluit 2010, in verband met de stempas voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer van 2012

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties,

Gelet op artikel J 7 van de Kieswet;

Besluit:

ARTIKEL I

In de bijlage bij de Modellenregeling Kieswet en Kiesbesluit 2010 wordt model J 7 vervangen door het model in de bijlage bij deze regeling.

ARTIKEL II

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst.

Deze regeling zal met de bijlage en de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, J.W.E. Spies.

BIJLAGE

Model J 7. Stempas

  • 1. Voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal op woensdag 12 september 2012 luidt de stempas voor de Nederlandse gemeenten als volgt:

  • 2. Voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal op woensdag 12 september 2012 luidt de stempas voor de Nederlandse openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba als volgt:

TOELICHTING

In model J 7 wordt de stempas voor de Tweede Kamerverkiezing van 2012 vastgesteld.

De stempas in de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba is identiek aan de stempas in de Nederlandse gemeenten, met dien verstande dat – conform artikel Ya 3 Kieswet – er enkele terminologische verschillen zijn.

De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, J.W.E. Spies.

Naar boven