Logo Renswoude
Ontwerpbestemmingsplanherziening Buitengebied 2010 – bij dijkje 3

Vanaf 12 juni 2012 ligt gedurende zes weken ter inzage het ontwerp van de partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2010’: ‘Bij Dijkje 3’. Dit betreft een postzegelbestemmingsplan ten behoeve van het slopen van de voormalige agrarische bebouwing bij Dijkje 3 en het oprichten van bijgebouwen op het kadastrale perceel naast Dijkje 3.

Het ontwerpplan is te raadplegen via de gemeentelijke website www.renswoude.nl. U komt hier door achtereenvolgens te klikken op Wonen en Leven, Bouwen en Wonen, Bestemmingsplannen en Bestemmingsplan Herziening Bij Dijkje 3. Op onze gemeentelijke site hebben wij een PDF-versie van het ontwerpbestemmingsplan geplaatst. Ook vindt u op deze site een verwijzing naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl waarop u het bestemmingsplan eveneens kunt raadplegen.

Verder ligt het plan tijdens de openingstijden ter inzage op de Afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis. Desgevraagd wordt de gelegenheid geboden om het ontwerpbestemmingsplan in te zien buiten kantoortijden. U kunt hiervoor contact opnemen met mevrouw E. Zech: 0318-578162

Gedurende de termijn van zes weken (derhalve tot 24 juli 2012) kunt u schriftelijk of mondeling gemotiveerde zienswijzen met betrekking tot het ontwerpplan naar voren brengen. U kunt uw schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig een afspraak gemaakt te worden met mevrouw E. Zech.

Voor meer informatie:

  • Mw. E. Zech (tel: 0318-57 81 62/e.zech@renswoude.nl)

Renswoude, 11 juni 2012

Naar boven