Logo Gulpen-Wittem
Kennisgeving ontwerp beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht; Terzieterweg 9

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken bekend dat ze de volgende omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is, voornemens zijn te verlenen:

  • Terzieterweg 9 te Epen, ontheffing van de gebruiksregels van de bestemming ‘Wonen – Cultuur en Ontspanning’ voor het toeristisch verhuren van de woning.

Zienswijze

Het ontwerpbesluit en de bijlagen liggen vanaf 14 juni 2012 gedurende zes weken tijdens de openingstijden in het gemeentehuis ter inzage. Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Een zienswijze is een reactie op het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem, Postbus 56, 6270 AB Gulpen.

Als u het besluit en de stukken wilt inzien buiten de openingstijden of als u mondeling een zienswijze wilt indienen dan kunt u met mevrouw A. Stevens-Huynen telefoonnummer: 14043, een afspraak maken. Een kopie van de stukken is tegen vergoeding beschikbaar aan de bouwbalie.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Gulpen-Wittem, 13 juni 2012

Naar boven