Logo Schinnen
Verlening omgevingsvergunning uitbreiding meet- en regelstation Schinnen

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken bekend dat zij hebben besloten om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3º Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden van het meet- en regelstation van de Gasunie, gelegen aan de Hegge te Schinnen (kadastrale percelen Schinnen, sectie K, nummer 101, 105 en 107). In het kader van de aanleg van de ondergrondse aardgastransportleiding van Odiliapeel naar Schinnen is het wenselijk gebleken om twee gasleidingen met elkaar te kunnen verbinden om de onbelemmerde doorvoer van gas naar het buitenland te kunnen garanderen. Hiertoe dient het meet- en regelstation Schinnen te worden uitgebreid.

Bovenstaand besluit met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van 14 juni 2012, gedurende een termijn van zes weken, voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis. Het gemeentehuis, gelegen aan de Scalahof 1 te Schinnen, is geopend op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur (met uitzondering van de woensdagmorgen) en woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Tevens kan het besluit worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend en het niet eens zijn met de inhoud van dit besluit kunnen binnen zes weken na bekendmaking beroep instellen bij de Rechtbank Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht door het indienen van een beroepschrift. Hiervoor moet u griffierecht betalen, waarover u bericht krijgt van de griffier. Het beroepschrift dient ondertekend te zijn en tenminste het volgende te bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Hebt u een beroepschrift ingediend en meent u dat de betrokken belangen zo zwaar wegen dat u de beslissing hierop niet kunt afwachten? De Algemene wet bestuursrecht geeft u dan de mogelijkheid om een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht. Hiervoor moet u griffierecht betalen, waarover u bericht krijgt van de griffier.

Schinnen, 13 juni 2012

Naar boven