Logo Alkmaar
Ontwerp bestemmingsplan ‘NUON terrein Helderseweg’

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘NUON terrein Helderseweg’ in ontwerp ter inzage ligt.

Het gebied waarop het ontwerpbestemmingsplan NUON terrein Helderseweg’ betrekking heeft, wordt begrensd door aan de noordzijde het bedrijventerrein en de rioolwaterzuiveringsinstallatie, aan de oostzijde de Helderseweg, aan de zuidzijde en aan de westzijde door de waterloop langs de Lisdoddestraat.

Het ontwerpbestemmingsplan is er op gericht om het gebied te ontwikkelen tot een kantoorgebied met de bijbehorende parkeergelegenheid.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 14 juni 2012 tot en met woensdag 25 juli 2012 bij de balie ‘Bouwen en Wonen’ van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar.

De openingstijden zijn op maandag vanaf 13.00–16.30 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00–16.30 uur en op donderdagavond van 18.30–20.00 uur. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl (Loket/ Bouwen en Wonen/ Bestemmingsplannen ter inzage) of via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de vermelding Alkmaar, NUONterrein Helderseweg) of onder de code: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0361.BP00106-0201

Gedurende de termijn dat het plan in ontwerp ter inzage ligt, kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Alkmaar, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

13 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Alkmaar.

Naar boven