Logo Heusden
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Bruneilaan Drunen

Het college van Heusden maakt bekend, dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning Bruneilaan Drunen is vastgesteld.

De projectlocatie ligt in de hoek van de Bruneilaan met de Birmalaan/Statenlaan.

De omgevingsvergunning voorziet in de activiteiten bouwen van 4 woningen en 25 appartementen en afwijken van het bestemmingsplan. Er wordt op ondergeschikte delen van het bestemmingsplan Drunen-Zuid afgeweken.

De definitieve omgevingsvergunning wordt waarschijnlijk vastgesteld in het derde kwartaal van 2012.

Procedures

De ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 14 juni 2012 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van de ontwerp omgevingsvergunning is raadpleegbaar via onze website www.heusden.nl onder het kopje ‘actueel/ter inzage/ruimtelijke plannen’.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent de ontwerpomgevingsvergunning indienen bij het college van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met A. te Brake, telefoonnummer (073) 513 17 89.

Naar boven