Logo Halderberge
Ontwerpbestemmingsplan Kom Bosschenhoofd ter inzage

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat met ingang van 14 juni 2012 gedurende zes weken (t/m 25 juli 2012) voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Kom Bosschenhoofd ter inzage ligt. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door de Bosschenhoofdsestraat en aan de zuidzijde deels door de railverbinding Roosendaal – Breda en deels door het vliegveld Seppe. Aan de noordzijde van Bosschenhoofd is het bebouwingslint meegenomen in het bestemmingsplan. De gronden gelegen in het centrumplan Bosschenhoofd en in het bestemmingsplan Sportpark Bosschenhoofd zijn buiten het bestemmingsplan Kom Bosschenhoofd gelaten.

Tijdens bovengenoemde periode kan eenieder het ontwerpbestemmingsplan Kom Bosschenhoofd inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de servicebalie Ruimtelijke en Economische Zaken, Parklaan 15 te Oudenbosch, via de gemeentelijke website en de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan Kom Bosschenhoofd indienen bij de gemeenteraad van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen, kunt u contact opnemen met behandelend ambtenaar dhr. S. Hambuckers op het nummer 0165-390500.

Oudenbosch, 13 juni 2012

Naar boven