Logo Zundert
Voorbereidingsbesluit De Waterman II in Rijsbergen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Zundert in zijn vergadering van 24 mei 2012 heeft verklaard dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor de locatie WonenWerkenWaterman te Rijsbergen, een en ander zoals op de ter inzage liggende situatietekening is aangegeven.

Het besluit is bedoeld om ongewenste ontwikkelingen te voorkomen alsmede om op toekomstige ontwikkelingen te kunnen inspelen. Het besluit volgt op het getroffen voorbereidingsbesluit van 2011.

Het voorbereidingsbesluit ligt met de daarbij behorende situatietekening bij de gemeente, afdeling Strategie en Programmering (Bredaseweg 2 te Zundert) voor een ieder ter inzage en treedt in werking vanaf vrijdag 8 juni 2012 ex artikel 3.7, zevende lid van de Wet ruimtelijke ordening.

Ook bestaat de mogelijkheid het voorbereidingsbesluit in te zien via de website www.zundert.nl → Inwoner → Ruimtelijke procedures → Voorbereidingsbesluiten → Voorbereidingsbesluit De Waterman II of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven