Logo Sint-Michielsgestel
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Beekveld’ in Berlicum

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel geven ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van de voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan voor het plangebied ‘Beekveld’ in Berlicum. Inmiddels is een voorontwerpbestemmingsplan voor dit gebied gereed. Dit plan wordt overeenkomstig de ‘Inspraakverordening gemeente Sint-Michielsgestel’ ter inzage gelegd.

Het plan is gelegen tussen de straten Hoogstraat en Beekveld en tussen Burgemeester Godschalkxplein en de bestaande woonwijk ‘Beekveld 1’ in Berlicum. Het betreft een inbreidingslocatie en het plan geeft een planologisch/juridische regeling voor het plangebied. Het plan is gericht op het mogelijk maken van woningbouw.

Informatie en inspraakprocedure

Van 15 juni tot en met 26 juli 2012 ligt het voorontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken tijdens de openingsuren, voor eenieder ter inzage zonder afspraak bij de Receptie van het gemeente-huis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. We willen u erop attenderen dat er in juli en augustus andere openingstijden zijn. Zie voor de juiste tijden: http://www.sint-michielsgestel.nl/top-menu/contact/

Buiten de openingstijden is inzage op afspraak mogelijk. U kunt daarvoor bellen naar telefoonnummer (073) 553 11 11. U kunt de plannen en de bijbehorende stukken ook digitaal raadplegen en downloaden op de volgende weblocatie:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0845.BP2013BeekveldBLC-VO01

Mocht u na het inzien van de plannen nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer

P. van Boxtel van de afdeling Ontwikkeling, bereikbaar op het telefoonnummer (073) 553 16 17 of via het emailadres p.boxtel@sint-michielsgestel.nl. Bij afwezigheid van de heer P. van Boxtel kunt u contact opnemen met de Frontoffice van de gemeente, bereikbaar op het telefoonnummer (073) 553 11 50 of via het emailadres gemeente@sint-michielsgestel.nl

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een gemotiveerde inspraakreactie naar voren brengen. Schriftelijke inspraakreacties moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel, postbus 10.000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. Een mondelinge inspraakreactie kunt u op afspraak geven.

Overleg adviserende instanties

Tijdens de inspraakronde wordt het plan ter advisering voorgelegd aan de provincie Noord-Brabant, Waterschap Aa en Maas, de Kamer van Koophandel Brabant en Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Sint-Michielsgestel, 14 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel, de secretaris, A.H.P.G. van de Kerkhof.

De burgemeester, J.C.M. Pommer.

Naar boven