Logo Dalfsen
Omgevingsvergunning ‘handelen met gevolgen voor beschermde monumenten’, Heinoseweg 6 in Dalfsen

Omgevingsvergunning onderdeel ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ en ‘handelen met gevolgen voor beschermde monumenten’ en verklaring van geen bedenkingen Heinoseweg 6 in Dalfsen.

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat zij op 4 juni 2012 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het wijzigen van het gebruik van koetshuis naar kantoor en een verbouwing ten dienste van deze functiewijziging op de locatie Heinoseweg 6 in Dalfsen.

Voor het verlenen van de omgevingsvergunning heeft de gemeenteraad een verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Het ontwerpbesluit en de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen hebben gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage gelegen, binnen deze periode zijn geen zienswijzen ingediend.

De verleende omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen liggen vanaf 12 juni bij de receptie in het gemeentehuis van Dalfsen. Tevens kunt u de relevante stukken inzien via de website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen tegen dit besluit op grond van artikel 8:1 Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na datum van verzending (11 juni) van dit besluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zwolle, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Indien onverwijlde spoed en de betrokken belangen dat eisen kan degene die beroep instelt, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank schriftelijk verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek moet een afschrift van het beroepschrift worden meegestuurd. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Dalfsen, 12 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Dalfsen.

Naar boven