Logo Harderwijk
Bestemmingsplan Binnenstad – Schoenmakersstraat 7–11 en Vleeshouwersteeg 14

De gemeenteraad heeft op 24 mei 2012 het bestemmingsplan Binnenstad – Schoenmakersstraat 7–11 en Vleeshouwersteeg 14 ongewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in een bebouwingsregeling voor bijgebouwen op het achtererf. Het plangebied betreft de percelen Schoenmakersstraat 7, 9 en 11 en Vleeshouwersteeg 14 in de binnenstad van Harderwijk.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 14 juni gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis.

Gedurende deze termijn kan tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus20019, 2500 EA ’s-Gravenhage worden ingesteld door een belanghebbende wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen heeft ingediend. Een ingesteld beroep heeft geen schorsende werking. Hiervoor kunt u een apart verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Informatie: afd. Ruimte, mevrouw C. van den Bedem, tel. 0341-411 342.

Het plan kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl). Het plan is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl, wonen en leven, ruimtelijke plannen, binnenstad.

Naar boven