Logo Lopik
Ontwerpbestemmingsplan ‘Centrumgebied Lopik’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor een gebied aan de oostzijde van de kern Benschop het ontwerpbestemmingsplan ‘Centrumgebied Lopik’ met de bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Wielsekade en de Lopikerwetering, aan de oostzijde door de Churchilllaan, aan de zuidzijde door de President Kennedylaan en de Anna van Burenstraat en aan de westzijde door het Buitenhof.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisering van winkelruimte, appartementen/woningen en de herinrichting van de openbare ruimte.

Inzagetermijn

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt van 13 juni 2012 tot en met 24 juli 2012 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Lopik bij de afdeling ROB, Raadhuisplein 1 te Lopik, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in te zien op de gemeentelijke website www.lopik.nl onder de rubriek ‘Plannen’, ‘Lopik/in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan, gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met René Gerritsen, telefoonnummer 0348-559953 of email: rene.gerritsen@lopik.nl

Lopik, 12 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Lopik, de secretaris, H. Capel.

De burgemeester, R.G. Westerlaken-Loos.

Naar boven