Logo Haaren
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Helvoirt, partiële herziening Parallelweg/Sportlaan’

Helvoirt

  • Paralleweg/Sportlaan, kadastrale percelen Helvoirt sectie E nummers 900, 797, 550, 484 gedeeltelijk en 485 gedeeltelijk.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van 14 juni t/m 25 juli 2012 de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Helvoirt, partiële herziening Parallelweg/Sportlaan’ van de gemeente Haaren.

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen inzien bij de afdeling Gemeentewinkel (op werkdagen van 9.00–12.00 uur en op donderdag tevens van 15.00–19.00 uur). Daarnaast is het plan ook te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op ‘Wonen en omgeving’; vervolgens op ‘Ruimtelijke projecten’ en op ‘projecten woonomgeving’. Zo komt u bij ‘Kom Helvoirt, partiële herziening Parallelweg/Sportlaan’.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een aantal percelen aan de Parallelweg en Sportlaan in Helvoirt met de bestemming ‘Bedrijf’. In het geldende bestemmingsplan ‘Kom Helvoirt’ zijn de bouwmogelijkheden op deze percelen onjuist in het vigerende plan overgenomen vanuit het bestemmingsplan ‘Kern Helvoirt’. Om dit te corrigeren is een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Kom Helvoirt’ nodig.

Tijdens de termijn van terinzageligging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0411-627272. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 13 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Haaren.

Naar boven