Logo Lochem
Ontwerpbestemmingsplan kavel Trambaan te Gorssel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp bestemmingsplan ‘Kavel Trambaan te Gorssel’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot de bouw van een vrijstaande woning aan de Trambaan in Gorssel. De kavel grenst aan de percelen Lindelaan 4, Molenweg 32 en Molenweg 38 te Gorssel.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 14 juni 2012 voor de duur van zes weken (tot en met 25 juli) ter inzage ligt bij de publieksbalie, Markt 3 in Lochem en Hoofdstraat 28 te Gorssel. Op www.lochem.nl kunt u een directe link vinden naar de plaats waar het bestemmingsplan digitaal kan worden ingezien. De digitale bestanden van het ontwerp bestemmingsplan zijn beschikbaar via de gemeentelijke website.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 17, 7240 AA Lochem. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de afdeling ROV via telefoonnummer 0573-289222.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00–12.30 uur en op donderdag van 8.00–20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven