Ontwerp-omgevingsvergunning Ten Oeverstraat 1 Zeijerveen

Burgemeester en wethouders van Assen maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend. Zij hebben het voornemen om, overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo, af te wijken van de regels van het bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te verlenen voor het vestigen van een interieur/meubelmakerbedrijf in de bestaande bebouwing aan de Ten Oeverstraat 1 te Zeijerveen.

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 20 januari 2012 gedurende zes weken ter inzage.

Korte beschrijving beoogde ontwikkeling

Het bestemmingsplan ‘Bos/Golf’ is voor deze locatie vigerend.

Het plan betreft het onderbrengen van een interieur/meubelmakerbedrijf in een bestaande schuur naast de woning. Vanuit deze bestaande bebouwing wordt het beroep uitgevoerd.

Waar kunt u het plan inzien?

U kunt de stukken tijdens werkdagen inzien bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis, Noordersingel 33. Tevens kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.assen.nl.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende bovengenoemd termijn wordt iedereen in de gelegenheid gesteld naar keuze schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bij het college kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 30018, 9400 RA Assen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken en contact opnemen met de gemeente, telefoon 14 0592.

Naar boven