Logo Koggenland
Wijziging bestemmingsplan Obdam–Hensbroek 2006

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 3.6 van de Wet Ruimtelijke Ordening, het bestemmingsplan Obdam–Hensbroek 2006 hebben gewijzigd ten behoeve van de uitbreiding van het schoolplein De Caegh, Laan van Meerweijde te Obdam.

De wijziging houdt in dat aan het desbetreffende perceel voor een beperkt deel de bestemming maatschappelijke doeleinden wordt toegekend waarbinnen de uitbreiding van het schoolplein wordt gerealiseerd.

Het wijzigingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 19 juni 2012 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage op de afdeling bouwen en milieu van het gemeentehuis in De Goorn.

Beroepsmogelijkheden

Binnen zes weken na de dag waarop het wijzigingsbesluit ter inzage is gelegd kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

  • a. zij die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht;

  • b. zij die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen;

  • c. zij die het niet eens zijn met de wijziging die de gemeenteraad bij de vaststelling heeft aangebracht.

Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Naar boven