Logo Amsterdam - Noord
Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning Nieuwendammer Sluispad 1

Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning voor het geheel oprichten van het gebouw op de locatie Nieuwendammer Sluispad 1 met bestemming er van tot twee woningen.

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening en de Woningwet het volgende bekend:

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning Z09-18644 + Nieuwendammer Sluispad 1 + het geheel oprichten van het gebouw met bestemming er van tot twee woningen met bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 juni 2012 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij de afdeling Vergunningen in het servicecentrum op het stadsdeelhuis, Buikslotermeerplein 2000, Amsterdam.

Het servicecentrum is geopend: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur en donderdag van 13.00 tot 19.00 uur

Een digitale versie van het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met bijbehorende stukken staat op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.amsterdam.nl/ruimtelijkeplannen. Op de laatstgenoemde site kunt u het ontwerp met bijbehorende stukken ook downloaden. Het identificatienummer is NL.IMRO.0363.N1205PBSTD-OW01.

Projectbesluit

Het geheel oprichten van het gebouw op de locatie Nieuwendammer Sluispad 1 met de bestemming er van tot twee woningen.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, onder vermelding van zienswijze ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning Z09-18644 + Nieuwendammer Sluispad 1, ter attentie van R.A.J. de Jong, postbus 37608, 1030 BB Amsterdam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met R.A.J. de Jong, telefoonnummer 020-634 9723.

Amsterdam-Noord, 12 juni 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, H.B.P. Elbers, secretaris.

R. Post, voorzitter.

Naar boven