Logo De Wolden
Wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’ i.v.m. bedrijfsactiviteiten op perceel Paardelanden 17 in Linde

De bestemming van het perceel Paardelanden 17 in Linde wijzigt door de toepassing van artikel 3.6, lid 1a, van de Wro wijzigen.

Wijzigingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied De Wolden ter inzage wordt gelegd. Aanleiding hiervoor zijn de bedrijfsactiviteiten (klussenbedrijf) op het perceel Paardelanden 17 in Linde. Met toepassing van het ‘Facetbestemmingsplan Bedrijvigheid Buitengebied’ wijzigt de woon- en agrarische bestemming naar ‘bedrijf – voormalig agrarisch’.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan ligt van 14 juni tot en met 25 juli 2012 ter inzage. Inzien kunt u via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde

  • dewolden.nl, onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen

Zienswijze

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden tegen de ontwerpwijziging schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wenst te maken, moet u vooraf een afspraak te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling VROM, T. 14 0528.

Zuidwolde, 13 juni 2012

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven