Bekendmaking terinzagelegging anterieure overeenkomst ten behoeve van het bestemmingsplan ‘Toppershoedje’ te Ouddorp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goedereede maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij de zakelijke omschrijving van de anterieure overeenkomst, welke de gemeente Goedereede heeft afgesloten met Recreatiecentra Nederland B.V. ter inzage legt.

Deze overeenkomst is afgesloten in het kader van het vast te stellen bestemmingsplan Toppershoedje, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.12, lid 2 en 6.24 Wro.

Bestemmingsplan

Het gebied waarop het vast te stellen bestemmingsplan betrekking heeft, is gelegen aan Strandweg 2–4 te Ouddorp.

De aanleiding betreft het geven van een kwaliteitsimpuls door Recreatiecentra Nederland B.V. aan het recreatieterrein Toppershoedje door middel van een gedeeltelijke herinrichting en beperkte uitbreiding van het terrein.

In verband met het bovenstaande liggen de hierna te noemen bescheiden met ingang van 23 januari 2012 tot en met 5 maart 2012 gedurende een periode van 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis voor eenieder ter inzage bij de Publieksbalie, Tramlijnweg 2, 3252 BR Goedereede.

Gemelde stukken zijn in voornoemde periode tevens te raadplegen via de gemeentelijke website: www.goedereede.nl.

Het betreft:

  • Zakelijke omschrijving van de anterieure overeenkomst, welke de gemeente Goedereede op 13 december 2011 heeft afgesloten met Recreatiecentra Nederland B.V.;

Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

Voor meer informatie over de vooraankondiging kunt u contact opnemen met het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Goedereede (0187-491500).

Goedereede, 9 januari 2012

Naar boven