Logo Gorinchem
Vooraankondiging artikel 1.3.1 Bro voorontwerpbestemmingsplan Kleine Haarsekade

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven Burgemeester en wethouders van Gorinchem kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het gebied nabij het perceel Kleine Haarsekade 125 (4205 NA). Het bestemmingsplan wordt globaal begrensd door de percelen Kleine Haarsekade met de huisnummers 122, 125 en 126.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is een bouwplanontwikkeling voor 10 woningen op de betreffende locatie, welke in strijd is met het huidige bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan zal in augustus/september van 2012 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd in de informatiehoek van het Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem. Gedurende de termijn van terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan kan eenieder een inspraakreactie kenbaar maken. De kennisgeving van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan wordt gepubliceerd in de Stad Gorinchem, de Staatscourant en langs elektronische weg (de gemeentelijke website).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling REO van de gemeente Gorinchem ( 0183 - 65 93 11). Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Burgemeester en wethouders van Gorinchem, De secretaris.

De burgemeester.

Naar boven