Logo Mook en Middelaar
Vooraankondiging bestemmingsplan (Artikel 1.3.1. Bro) De Mortel te Mook

Op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Mook en Middelaar bekend dat zij een bestemmingsplan aan het voorbereiden zijn voor een ontwikkeling aan De Mortel te Mook.

Het gaat om het bestemmingsplan ‘De Mortel’. Het perceel aan de Mortel betreft de voormalige gemeentewerf van de gemeente Mook en Middelaar. Op het perceel zijn 10 nieuwe woningen voorzien. De nu aanwezige bebouwing zal gesloopt gaan worden.

Het is nog niet mogelijk om naar aanleiding van deze advertentie een zienswijze in te dienen. Er liggen op dit moment nog geen stukken ter inzage. Tevens is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen op ons voornemen. Binnenkort zal het ontwerpbestemmingsplan voor de duur van zes weken ter inzage worden gelegd. De kennisgeving van de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan zal gepubliceerd worden in De Maas Driehoek, op de website van de gemeente Mook en Middelaar en in de Staatscourant. Gedurende de ter inzage legging is het voor eenieder mogelijk een zienswijze in te dienen.

Naar boven