Logo Oude IJsselstreek
Voorbereidingsbesluit gedeelte centrum Terborg

Burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 10 mei 2012 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor Centrum Terborg.

Het plangebied

Voor gedeelten van het centrum van Terborg loopt de geldigheidsduur van het bestemmingsplan af. Om ongewenste ontwikkelingen te weren en ter bescherming van het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan is een voorbereidingsbesluit nodig.

Datum in werking treden en terinzagelegging

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 12 juni 2012 en ligt vanaf deze datum voor iedereen ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. Tijdens de openingstijden kan het besluit en de bijbehorende situatietekening worden ingezien. Het besluit is tevens te bekijken op de gemeentelijke website www.oude-ijsselstreek.nl onder ‘de gemeente, wonen, voorbereidingsbesluiten’. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Geen bezwaar en beroep

Onder de werking van de Wet ruimtelijke ordening kan geen beroep meer worden ingesteld bij de bestuursrechter, waardoor ook geen bezwaar meer tegen het voorbereidingsbesluit mogelijk is.

Naar boven