Logo Teylingen
Ontwerpbestemmingsplan Molen Speelman Sassenheim ter inzage

Identificatienummer: NL.IMRO.1525.BP2010SAS04002-0302

Toelichting op het ontwerpbestemmingsplan

Voor het perceel van de molenstomp Speelman aan de H. Knoopstraat 1 in Sassenheim wordt op dit moment een bestemmingsplan voorbereid. Het ontwerpbestemmingsplan is gereed. Het ontwerpbestemmingsplan biedt het planologisch en juridisch kader voor het gebruik van gronden en opstallen.

Het perceel heeft een molenfunctie. De belangrijkste wijziging ten opzichte van het huidige bestemmingsplan is de wijziging van de goothoogte in een bouwhoogte. De nieuwe bouwhoogte is 23 meter. Daarmee wordt het mogelijk de molenstomp Speelman te completeren tot een volwaardige korenstellingmolen.

Logo Teylingen

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Molen Speelman Sassenheim, bestaande uit een verbeelding, planregels en een toelichting, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van donderdag 7 juni 2012 tot en met woensdag 18 juli 2012 voor een ieder ter inzage ligt op het gemeentehuis in Sassenheim.

De papieren versie kunt u inzien bij de receptie op het gemeentehuis in Sassenheim.

De digitale versie van dit voorontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder Plannen en projecten – Sassenheim – ontwerpbestemmingsplan Molen Speelman Sassenheim vindt u een link naar het digitale voorontwerpbestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf van de analoge versie van het ontwerpbestemmingsplan downloaden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit Ruimtelijke Ordening de digitale versie beslissend.)

Zienswijze

Binnen de termijn, dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoonnummer 14 0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via gemeente@teylingen.nl

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u op maandag, dinsdag of donderdag contact opnemen met Carol Bekker via telefoonnummer 14 0252.

Logo Teylingen
Naar boven