Logo Den Haag
Bestemmingsplan Seinpostduin 2012

Ontwerp

Het ontwerpbestemmingsplan Seinpostduin 2012 wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor iedereen met ingang van 8 juni t/m 19 juli 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • digitaal (in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm) op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal (in de vorm van pdf-bestanden) op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

  • digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied wordt begrensd door de Scheveningseslag, Dirk Hoogenraadstraat, Gevers Deynootweg, Wassenaarsestraat, Schuitenweg en Zeekant.

Het doel van dit bestemmingsplan is het formuleren van een juridisch-planologisch kader, waarbij de karakteristieke waarden van het gebied qua beeld, bebouwing en functies, zoals vastgelegd in het bestemmingsplan Seinpostduin 2009, als uitgangspunt worden genomen. Ook wordt op daarvoor aangewezen locaties uitbreiding van woningen door middel van een extra bouwlaag toegestaan. Middels een uitgevoerd bezonningsonderzoek wordt aangetoond dat aan de Haagse bezonningsnorm (inclusief de daarbij behorende excessenregeling) wordt voldaan.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze te richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070-752 5111. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Inloopbijeenkomst

Op woensdag 20 juni 2012 (van 19.00 tot 21.00 uur) wordt voor dit plan in de zaal van het Wijkoverleg Scheveningen-Dorp, Badhuisstraat 175, alhier, een informatie-/inloopbijeenkomst gehouden.

Naar boven