Logo Haarlem
Ontwerpuitwerkingsplan ‘Scheepmakerskwartier fase 1’

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpuitwerkingsplan ’Scheepmakerskwartier fase 1.’

Het plangebied van het uitwerkingsgebied ‘Scheepmakerskwartier’ ligt ten westen van de binnenstad van Haarlem.en wordt aan de westzijde begrensd door het Spaarne, aan de noordzijde door de Oudeweg, aan de oostzijde de Harmenjansweg en de gedempte Oostersingelgracht en aan de zuidzijde door de insteekhaven achter molen ‘De Adriaan’. Het uitwerkingsgebied ‘Scheepmakerskwartier’ wordt niet in zijn geheel uitgewerkt, maar in verschillende fasen. Bij fase 1 wordt het gebied tussen de Papentorenvest, de Harmenjansweg en het Spaarne tot ongeveer halverwege de Harmenjansweg in noordelijke richting ontwikkeld.

Ter inzage

Het ontwerpuitwerkingsplan ‘Scheepmakerskwartier fase 1’ met de bijbehorende stukken kan worden geraadpleegd:

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.haarlem.nl via het Digitaal Loket en via het Bestuurlijk Informatiesysteem (BIS);

  • Bij de afdeling Dienstverlening, publiekshal Raakspoort, Zijlvest 39 in Haarlem. De publiekshal is op werkdagen open van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder zienswijzen naar voren brengen inzake het ontwerpbestemmingsplan bij het college van burgemeester en wethouders van Haarlem. Dit kan schriftelijk via Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, t.a.v. Jaap van Heusden. Mondeling kan dat door contact op te nemen met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 023-511 3545.

Naar boven