Ontwerpomgevingsvergunning voor het perceel Dorpsstraat 10 tot en met 32 (even en oneven) te Vuren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal hebben op 23 november 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van BM van Houwelingen BV te Hardinxveld-Giessendam voor een project, bestaande uit het bouwen van 22 appartementen met een zorgcentrum op het perceel, kadastraal bekend gemeente Vuren, sectie R, nummer 92, plaatselijk bekend als Dorpsstraat 10 tot en met 32 (even en oneven) te Vuren. Deze aanvraag is geregistreerd onder nummer HZ-WABO-2011-0199. De aanvraag is in strijd met het ter plaatse vigerende bestemmingplan ‘Kom Vuren’, zoals dit is vastgesteld bij raadsbesluit van 29 juni 2000 en goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Gelderland bij hun besluit van 16 januari 2001.

Onder verwijzing naar het bepaalde in de artikelen 2.10 lid 2 en 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, maakt het college bekend dat zij voornemens is de aangevraagde omgevingsvergunning te verlenen. Het betreft de activiteiten ‘het bouwen van een bouwwerk’ en ‘het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan’.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende documenten (waaronder de ruimtelijke onderbouwing) zijn met ingang van donderdag 19 januari 2012 gedurende een aaneengesloten termijn van zes weken ter visie gelegd op het gemeentehuis van de gemeente Lingewaal. Vanaf donderdag 19 januari 2012 zijn de aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende documenten (waaronder de ruimtelijke onderbouwing) ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website: www.lingewaal.nl.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.

Asperen, 18 januari 2012

Naar boven