Vaststelling bestemmingsplan ‘Zeebuurt - Appartementen Burg. de Meesterstraat’

De gemeenteraad heeft op 12 januari 2012 het bestemmingsplan ‘Zeebuurt - Appartementen Burg. de Meesterstraat’ ongewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt de bouw van twee nieuwe appartementengebouwen langs de Burgemeester de Meesterstraat mogelijk. De nieuwbouw komt in de plaats van de bestaande oude appartementengebouwen die daarvoor gesloopt zullen worden. Het plangebied ligt aan de Burgemeester de Meesterstraat, tussen de woning Burgemeester de Meesterstraat 34 en basisschool Het Kompas.

Voor de binnen het plangebied gelegen percelen (Burg. de Meesterstraat 40 t/m 64 en Burg. de Meesterstraat 66 t/m 90) is een anterieure overeenkomst over grondexploitatie gesloten.

Verdere procedure

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 26 januari 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis.

Gedurende deze termijn kan tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus20019, 2500 EA ’s-Gravenhage worden ingesteld door een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen heeft ingediend. Een ingesteld beroep heeft geen schorsende werking. Hiervoor kunt u een apart verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Informatie: mevrouw C. van den Bedem, tel. 0341 411342.

Het plan kunt u ook raadplegen via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl). Het plan is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl, wonen en leven, ruimtelijke plannen, Zeebuurt.

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van bovengenoemde overeenkomst ligt eveneens gedurende dezelfde periode op dezelfde locatie voor een ieder ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving kan geen bezwaar of beroep worden ingediend. Informatie: mw. G. Sterenborg, tel. 0341 411227.

Naar boven