Logo Amsterdam - Zuid
Ontwerpbeschikking Hogere waarden Wet geluidhinder ontwerpbestemmingsplan Stadion- en Beethovenbuurt 2012

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt, op grond van het bepaalde in de Wet geluidhinder en de Algemene wet bestuursrecht, het voornemen bekend om hogere grenswaarden vast te stellen voor de geluidsbelasting op de gevels van panden. Het betreft panden gelegen binnen het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan Stadion- en Beethovenbuurt 2012, waarbij een omzetting naar een geluidgevoelig object mogelijk wordt gemaakt.

Ontwerpbeschikking Hogere waarden Wet geluidhinder

In de Ontwerpbeschikking Hogere waarden Wet geluidhinder (het ontwerpbesluit) en de bijbehorende onderbouwing is aangegeven dat het dagelijks bestuur voornemens is hogere grenswaarden vast te stellen voor panden waar een geluidgevoelig object mogelijk wordt gemaakt. Het ontwerpbesluit wordt gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan Stadion- en Beethovenbuurt 2012 ter inzage gelegd.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende onderbouwing (inclusief akoestisch onderzoek) liggen ter inzage van 5 juni 2012 tot en met 16 juli 2012 bij onze informatiecentra op de stadsdeelkantoren President Kennedylaan 923 en Burgerweeshuispad 301, geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Bovendien zijn beide informatiebalies op donderdagavond tot 20.00 uur geopend.

Het ontwerpbesluit kan tevens bekeken worden op onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl, onder ‘Wonen en leefomgeving’, ‘Wonen’, bij ‘Bestemmingsplannen’.

Indienen van zienswijzen

Een ieder kan gedurende de termijn dat de Ontwerpbeschikking Hogere waarden Wet geluidhinder ter inzage ligt een zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan Stadsdeel Zuid, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam, t.a.v. de deelraad. Voor uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het secretariaat van het team Stedelijke Ontwikkeling van Stadsdeel Zuid, telefoonnummer 14 020.

Amsterdam, 4 juni 2012

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, H.J.M. Wink, stadsdeelsecretaris.

P.P.J. Slettenhaar, stadsdeelvoorzitter.

Naar boven