Logo Oost Gelre
Vastgesteld afwijkingsbesluit/omgevingsvergunning Japikweg 1 te Lichtenvoorde

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat het navolgende vastgestelde afwijkingsbesluit/de omgevingsvergunning ter inzage ligt:

Functieverandering naar wonen Japikweg 1 te Lichtenvoorde

Deze omgevingsvergunning voorziet in het staken van het agrarisch bedrijf aan de Japikweg 1 te Lichtenvoorde, de sloop van de agrarische opstallen en het daarvoor in de plaats realiseren van één nieuwe burgerwoning.

Inzien

Deze omgevingsvergunning is op 30 mei 2012 verzonden en ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 12 juli 2012.

De stukken kunnen worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde.

Bezwaar/voorlopige voorziening

Gedurende bovenstaande termijn kan een belanghebbende een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Oost Gelre, Postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Uw bezwaarschrift dient voorzien te zijn van uw naam en adres, de datum, en tegen welk projectbesluit uw bezwaarschrift zich richt en de redenen van uw bezwaar.

Daarnaast kunt u, indien u van mening bent dat u door onmiddellijke uitvoering van deze beschikking onevenredig in uw belangen wordt geschaad, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zutphen, Postbus 205, 2500 AE Zutphen.

Lichtenvoorde, 31 mei 2012

Namens burgemeester en wethouders, R. Dijkstra, hoofd afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer.

Naar boven