Logo Uden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Woonzorgcomplex Oude Maasstraat 18’

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat het bestemmingsplan ‘Woonzorgcomplex Oude Maasstraat 18’ in ontwerp ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan zal de realisatie van 12 zorgappartementen mogelijk maken die transformeerbaar zijn tot 6 reguliere appartementen. Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 7 juni 2012 gedurende 6 weken ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden. Het plan is digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl., onder leven in Uden.

Tot en met 19 juli 2012 kan een ieder, naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Uden, postbus 83, 5400 AB Uden. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij de publieksbalie; deze reactie wordt schriftelijk vastgelegd. De gemeenteraad zal eventueel naar voren gebrachte zienswijzen betrekken bij haar besluitvorming rondom de vaststelling van het bestemmingsplan.

Uden, 6 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Uden, mr. J.M. Smarius, secretaris.

drs. H.A.G. Hellegers, burgemeester.

Naar boven