Kennisgeving mer-beoordelingsbesluit

Het college van burgemeester en wethouders van Enkhuizen heeft besloten dat voor de mer-beoordelingsplichtige uitbreiding van de pluimveehouderij aan de Elsenburg 12 te Enkhuizen geen Milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld. Bij het nemen van dit besluit is rekening gehouden met de kenmerken van de activiteit, de plaats waar de activiteit wordt verricht en de kenmerken van de potentiële effecten van de activiteit. Er is geen bijzondere omstandigheid die het uitvoeren van een milieueffectrapportage (m.e.r.) noodzakelijk maakt.

Inzage

Het besluit en andere relevante stukken liggen met ingang van 20 januari 2012 tot en met 1 maart 2012 tijdens de openingstijden ter inzage in het stadskantoor (loket Bouwen en Wonen), Hoogstraat 11 te Enkhuizen.

Bezwaar

Op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht wordt deze beoordeling beschouwd als een voorbereidingsbesluit. Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open, tenzij het de belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in zijn belang treft. In dat geval kan diegene vanaf 21 januari 2012 tot en met 2 maart 2012 een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Enkhuizen, Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen.

Andere belanghebbenden kunnen hun bezwaren tegen dit beoordelingsbesluit te zijner tijd kenbaar maken in de procedure van het uiteindelijke besluit, te weten de vergunning volgens de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Informatie

Telefonische informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen van de Milieudienst Westfriesland, mevr. J. Benz, tel. 0229-284675.

Naar boven