Ontwerpbestemmingsplan ‘Lioessens - Dyksterwei 2’

Burgemeester en wethouders van Dongeradeel  maken bekend dat met ingang van 19 januari 2012 tot en met 29 februari 2012 (6 weken) voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis (balie Bouwzaken), aan de Koningstraat 13 te Dokkum, het ontwerp bestemmingsplan ‘Lioessens - Dyksterwei 2’. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een digitale versie van het ontwerp van dit bestemmingsplan te raadplegen via de gemeentelijke website. Ook is het plan te raadplegen via de landelijke website: ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het bestemmingsplan ‘Lioessens - Dyksterwei 2’ is ‘NL.IMRO.0058.BPBG2011P4-ON01’.

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van een nieuwe werktuigenberging op het adres Lioessens - Dyksterwei 2. Het plan loopt vooruit op een herziening van het bestemmingsplan voor het buitengebied. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart, regels en een toelichting.

Gedurende de vermelde periode van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Dongeradeel, Postbus 1, 9100 AA Dokkum. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met de afdeling Ontwikkeling, telefoonnummer (0519) 298743.

Naar boven