Logo Ede
Ontwerpbestemmingsplan Ede, Galvanistraat e.o., parkeerplaatsen Ottostraat

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Ede, Galvanistraat e.o., parkeerplaatsen Ottostraat’ in Ede en de daarbij behorende stukken van donderdag 7 juni 2012 tot en met woensdag 18 juli 2012 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen in Ede. Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het plangebied wordt omsloten door de de bedrijfsbebouwing aan de Frankeneng in het westen, de spoorlijn Utrecht – Arnhem in het noorden en de Ottostraat in het zuiden. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een parkeerterrein mogelijk.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u Jan-Frans de Leeuw, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 165.

Naar boven