Logo Vlagtwedde
Kennisgeving omgevingsvergunning Dr. Mansholtsportpark in Ter Apel

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor herontwikkeling van het Dr. Mansholtsportpark in Ter Apel. Het is de bedoeling een parkeerterrein met een aansluiting op de Havenstraat aan te leggen en de padenstructuur aan te passen. Ten behoeve van het project zal enig bosplantsoen worden gekapt en vindt er een herplant van bomen plaats. De vergunning ligt met de daarbij behorende stukken van 7 juni tot en met 18 juli 2012 ter inzage op het gemeentehuis in Sellingen. De omgevingsvergunning kan ook digitaal worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl en http://www.vlagtwedde.nl/Over-de-gemeente/Wonen-en-leven/Ruimtelijke-plannen/Mansholtpark/.

Omdat de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is toegepast, kan tegen het projectbesluit en de bouwvergunning geen bezwaar worden gemaakt. Wel kan beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden in de zin van artikel 1, lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht die tevens zienswijzen hebben ingebracht;

  • belanghebbenden die aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Voor het overige is geen beroep mogelijk.

Een beroepschrift moet worden ingediend bij de Sector Bestuursrecht van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 150, 9700 AD Groningen. De beroepstermijn loopt van 7 juni tot en met 18 juli 2012.

Het indienen van beroep heeft geen schorsende werking. Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend en u meent dat de zaak zo spoedeisend is dat de beslissing door de rechtbank niet kan worden afgewacht, dan kunt u de voorzieningenrechter vragen een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek moet u richten aan de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Groningen.

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde, L.A.M. Kompier, burgemeester.

J.M. de Vos, secretaris.

Naar boven