Logo Venlo
Vastgesteld bestemmingsplan Venlo Oost

De gemeenteraad heeft, naar aanleiding van een tussenuitspraak van de Raad van State, op 23 mei gewijzigd vastgesteld het bestemmingsplan Venlo Oost, IMRO nr. NL.IMRO.0983.BPL2009007-VA02

De gewijzigde vaststelling heeft uitsluitend betrekking op de verwerking van kamerbewoning in de regeling ‘gemengd’ en het opnemen van een aanduiding ‘kamerbewoning’ op de verbeelding voor het pand Kaldenkerkerweg 51.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 7 juni 2012 tot en met het einde van de beroepstermijn ter inzage in de stadswinkel Venlo, op www.venlo.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Er kan gedurende een termijn van zes weken, vanaf de dag na ter inzage legging door een belanghebbende beroep worden ingesteld zover dit beroep betrekking heeft op de wijzigingen die door de gemeenteraad in het bestemmingsplan zijn aangebracht. Beroep kan worden ingesteld bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag of via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking de dag na het einde van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven